Dichterbij
 -    taal & tekst

Ik heb er wél woorden voor....

Wil jij jouw klanten overtuigen, raken en inspireren? Heb je zelf weinig tijd of lukt het gewoonweg niet om een pakkende tekst te schijven? Ik help je graag!

Social media

Je hebt het hartstikke druk met jouw bedrijf en je weet dat zichtbaarheid op social media vandaag de dag ontzettend belangrijk is. Maar waar haal je de tijd en inspiratie vandaan om keer op keer interessante content te plaatsen? Ik neem je deze zorg graag uit handen. En dan niet alleen het bedenken, schrijven en plaatsen van de content, maar ook het bijhouden van de reacties. Of je nu wekelijks, maandelijks of alleen af en toe van je wilt laten horen ik neem deze klus graag van je over. 

Artikelen en blogs

Wil je jouw klanten informeren over een product, een dienst of dat fantastische project waar je mee bezig bent? Goed idee! Dat kan je veel publiciteit opleveren. Ik zet jouw bedrijf in de spotlight. Dat kan in de vorm van een blog, een nieuwsbericht, artikel of advertorial. Ik heb veel ervaring in de bouw- en technische branche en daardoor is het schrijven van technische teksten (bijvoorbeeld een productbeschrijving) geen enkel probleem. 

Content

Met goede content op jouw website raak je de juiste snaar bij jouw klanten. Heeft jouw website tekstueel een update nodig? Of ben je starter en weet je niet waar en hoe je moet beginnen? Dat snap ik helemaal! Zie jij door de zoekwoorden het bos niet meer? Laat de SEO-teksten maar aan mij over. 

Redactie

Was daar dan toch die inspiratie en heb je zelf een tekst opgesteld? Dan is het verstandig om er nog even een professional naar te laten kijken. Klopt het? Hoe zat het ook al weer met die d's en t's? Het maakt niet uit om wat voor tekst het gaat. Of het nu je eindscriptie is of een zakelijk blog, ik lees graag met je mee zodat jouw boodschap helder en begrijpelijk overkomt. Ik vind het trouwens ook leuk om offertes en voorwaarden te vertalen zodat iedereen ze snapt. 

Vertalen en uitwerken

Heb je teksten die vertaald moeten van of naar het Engels. Kom maar op! Ook voor het uitwerken van ingesproken teksten, en/of interviews kun je bij mij terecht. 

Ik heb er wel woorden voor....

Ik kan en doe nog veel meer leuke dingen met tekst. Wil je weten wat er mogelijk is? stuur me een bericht op info@dichterbijtekst.nl